UddannelseMediegrafiker
2008-2011 | Marginal Reklamebureau
Designteknolog (Speciale: Afsætning)
2005-2007 | TEKO, Herning
Skilllsgrafisk design
UX design
art direction
projektledelse

· visuel identitet og branding
· UX design / app- og webdesign
· kampagne oplæg på tværs af medier
· annoncer (offline/online/SoMe)
· kataloger / flyers
· messe materiale
· POS materiale og emballage
· nyhedsbreve / online kataloger

Skal vi arbejde sammen?

Et freelance samarbejde med mig er lig med fleksibilitet for dig – både i forhold til tid og økonomi. Jeg kan træde til som ekstern medarbejder i en periode eller hyres ind på projektbasis. Din virksomheds behov er altid udgangspunktet for vores samarbejde.

Sammen med en række dygtige kolleger fra kommunikationsbranchen, tilbyder jeg full-service løsninger i printede, online og sociale medier. Via et fleksibelt set-up kan vi skræddersy metoder og løsninger, så de rammer jeres behov – hverken mere eller mindre.

Med 9 års erfaring som selvstændig designer/marketing konsulent og en god portion projekter og samarbejder i porteføljen, garanterer jeg et højt niveau af faglighed, effektivitet og service.

Min drivkraft og positive tilgang spejles i den indsats og grundighed jeg lægger i enhver opgave.

Er du nysgerrig på at høre mere? En kop kaffe er altid et godt sted at starte. Fang mig på telefon 27157018 eller smid en mail på line@noordesign.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.